dijous, 14 de març del 2013

Cap de setmana per Andorra.



Des de que m’he tornat autocaravanista, farà uns cinc anys, el hivern es cada any mes llarg, tot i que els cap de setmana en que l’home del temps diu que farà bo la meva companya i jo sortim encara que sigui aquí ha tocar.


Es per això que fa dues setmanes enrere varem sortir ha un poblet petit, bonic, almenys per nosaltres, i aquest cap de setmana del 9 i 10 de març varem anar fins Andorra, be, qui diu Andorra diu a donar tombs per aquelles pobles del seu voltant. Com per exemple les dues Envalires, Pal, Arinsal i altres.


Fa molts anys que almenys una vegada l’any anem Andorra, però no ha estat fins ara que contemples al paisatge d'un altre manera, amb uns altres ulls, sense preses, aleshores descobreixes coses noves, i això només pot ser fruit de gaudir de la natura com mai, i tot gracies a un altre manera de viatja i veure mont.


No es cap aventura preó si que tenir i tocar la neu es un fet que no es dona cada dia, es per això que he pensat de penjar unes fotos que ha nosaltres ens encanta’n.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada