dilluns, 17 de setembre del 2012

Un mes d'agost per Portugal.

Sempre m'havia agradat la idea d'anar a Portugal, però pel prop que el tenim des d'Espanya i Catalunya ho anàvem deixant, fins que la meva dona va dir el destí d'aquest any és Portugal.

La veritat és que va ser un viatge molt divertit, interessant i molt còmode per la llengua, molt semblant al català, per pernoctar, molts llocs habilitats, i com no, per tot el seu encant.

La nostra ruta va ser entrar pel nord de Portugal, Chaves, direcció a Bragança, i sortir pel sud, per Faro. Total 6.000 km en 28 dies

Tot i que sortim de Catalunya amb molta informació, 52 rutes per Portugal, no en varem fer ni la meitat, ja que pel costat d'Espanya el territori era molt muntanyós i solitari, així que varem decidir explorar de la meitat del seu espai cap al litoral.

Tot el litoral és preciós tot i que si he de destacar-ne algun en concret aquest és Oporto.

No vull explicar amb detall, perquè la lectura seria molt pesada però el que si faré és penjar unes sèrie de fotos que parlaran per si soles.

Animeu-vos a perdre-os amb autocaravana per Portugal us asseguro que és una experiència molt gratificant, alguns direu, com totes, doncs no, per mi no, els que no sabem anglès, el idioma fa que et sentis més o menys còmode en aquell país quan es viatja.
Jordi Coch.

























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada