Programa
Dissabte 9 de juny
10.00h Inauguració de la VIII Fira d’Herbes i Flors de Muntanya – La Cuina del Bosc.
10.30h Obertura del Mercat d’herbolaris i productes artesans pels carrers de Setcases.
Recollida de plantes i flors de muntanya a càrrec dels veïns del poble i posterior entrega a l’exposició.
Preparació de l’exposició: Herbes aromàtiques, el tresor de la cuina. SOTACINGLES, SL.
12.30h Recepció de Plats i Receptes La cuina del Bosc a càrrec dels restaurants de Setcases.
16.30h a 18.30h Taller de: Preparació, tast i cata de tisanes i infusions. A càrrec de Joan Carles Rey,
químic, professor formador de la UAB i professor del Màster de Tecnologia farmacèutica de la UB.
Director de l’Herbolari de Sau.
18.30h Missa a l’Església de Sant Miquel Arcàngel de Setcases.
19.30h Conferència: L'etnobotànica, eina d'entesa entre la ciència i el coneixement popular. A càrrec
d’Arnau Colomé, Llicenciat en Farmàcia i Director Tècnic del Lab. Deiters, Fitoteràpia i Cosmètica, S.L.
Diumenge 10 de juny
10.00h Inauguració oficial Exposició: Herbes aromàtiques, tresor de la cuina.
Obertura del Mercat d’herbolaris i productes artesans pels carrers de Setcases.
10.30h Ruta botànica per les proximitats del Poble amb Joan Carles Rey i el seu equip, biòlegs i
especialistes botànics. Durada aproximada: 1.30h.
11.30h Recepció de Plats i Receptes La cuina del Bosc a càrrec dels restaurants de Setcases.
12.00h Conferència: Les herbes aromàtiques, tresor de la cuina a càrrec de Joan Carles Rey, químic,
professor formador de la UAB i professor del Màster de Tecnologia Farmacèutica de la UB. Director
de l’Herbolari de Sau.
16.00h Conferència: Flora alpina d’Ulldeter. Diari de camp a càrrec de Cristina Curto, enginyera de
Telecomunicacions i graduada per l’Escola d'Art i Disseny de Sant Cugat. Introducció del paper de la flora
dins la història de la pintura i explicació de la descoberta personal del món de la botànica i el seu dibuix,
a través de les muntanyes de Setcases.
Seguidament Taller de dibuix per tots els públics: Flors de muntanya a càrrec de Cristina Curto.
Graduada per l’Escola d'Art i Disseny de St Cugat i Enginyera de Telecomunicacions.
18.30h Clausura de la Fira.
Tot el dia Exposició Herbes Aromàtiques: el tresor de la cuina. Plantes, gustos, olors, textures i
receptes per gaudir. Realitzada per l’Herbolari de Sau (Sotacingles SL - Vilanova de Sau).
Mostra de plats i receptes de Setcases. Realitzada per l’Ajuntament de Setcases i tots els restaurants
del municipi.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada